Minu Teine postitus, ehk Veer(u,e,a)’id

Jah Te olete õigel teel või Teil ei ole midagi märkamatuks jäänud, see on minu “teine” postitus, sest esimene on alles valmimas, mis sisaldab ZaraStudio, RadioDJ, RaspberryPi GPIO, IceCast2, MIB, OID, SNMP, WIN7 vs. WIN10, Node-Red, command prompt, ssh, linux, python, database, Margus 25, Birgit 25+5, Google Drive QUERY ja IMPORTRANGE probleemidest ja meie e-riigist killukese jagu mõtteid, seda on juba 2x A4 valmis nikerdatud, aga olen alles esimese punkti juures, nii et jääge ootele ;).

Praeguseks on ära minestanud kõik kes vähegi kirjutada oskavad, sest see kes tunneb mind siis siit ei ole midagi head oodata, ehk ja eks naine parandab suuremad vead pärast ära, aga suurepärast õigekirja ja veel suurepärasemat lauseehitust tuleb mu naise postitustest otsida. Juba mu emakeele õpetaja ütles, et Su õde oli loll, ega Sa ei saa targem olla, hea algus ja pidepunkt kus kooliteed alustada.

Aga tulla nüüd alguse või siis pealkirja juurde tagasi, siis jah Veer, Veeru, Veere, Veeri, kindlasti on veel kuidas ja miks seda veel lisaks väänata või käänata. Oleks ju hea valik olnud Veerud, ehk kui kirjaread mis on omas veerus, aga kuna siia vahele satub ka mõni pilt siis on juba valik ebakorrektne. Veere valik oleks mulle ÕS-i näite järgi kõige paremini sobinud, sest seal hea näide:

v`oodi+s`erv <-serva>, v`oodi+v`eer <-veere>, v`oodi+`äär. Istub mu voodiservale, voodiveerele, voodiäärele

Aga siin oleks koheselt lahkheli tekkinud värskeima Veeriga, ehk “Sina ja sinu ümberaugu naljad”. Ehk mõnede magamata ööde ja paaride kirjaridade järgi sai ühiselt otsustatud, et jääb VEERid.com ( me siin aeg-ajalt sellised “slowd”( loe aeglased või varajased kommunikatsiooni häired) , ehk veer, veerima on hea valik). Jah meid on tegelikult mõned veel – neid Veerisid, aga vanemad ei oska, ei viitsi ja ei taha ja noorem veel ei tohi, siis praeguseks oleme Meie vallutanud selle lehe.

Minu pikka sissejuhatuse lühike mõte on see, et ma olen ikka hirmus-, jube-, kuradima- ( 25 senti) ja ma ei tea mis toredaid väljendeid veel eesti keeles siia saaks ritta panna, ülimalt-, siiralt-, ülevoolavalt-, ja pisarateni õnnelik selle üle, et just see naine on saanud minu naiseks. Siinkohal suured tänud Teile kõik Pilled, Malled, Piretid ja Kalled ( jah olen minagi kunagi olnud noor ja ilus ja selliseid pakkumisi saanud), et Te olete minu teele sattunud ja mind Teinud just selliseks nagu ma praegu olen, tänu Teile olen ma saanud selleks, selleks kes suutis ära võluda just selle õige – Aitähh Sulle Birgit, et uskusid minusse. Mina kes ma ei ole uskunud väga abielu vajalikusesse, või ei ole see olnud õige vormistus, aga nüüd siin ma siis olen peaaegu nii öelda aasta või siis veidi üle 4 kuu ja ikka veel õnnelikult abielus ( pisut küll mõistukõne, aga ehk pikkade kirjaridade ja postituste peale saab kord selgeks mis ma nende numbrite all silmas pidasin). Jah tõesti õnnelikus, sest minu kõrval on naine, kes tahab teha mind õnnelikuks ja kokkuleppeliselt ei unusta Ta ennast ära, ehk ei kaota ennast mind õnnelikuks tehes. Eks üritan minagi tal ikka naeratust nöol hoida, eks see õnnestub mul nagu ikka keskmisel koolipoisil 4-5, maksud maha järgi jäävad kahed kolmed. Kõige selle juures olen saanud jääda iseendaks, mis on vist väga tähtis osa ühe hästi toimiva suhte juures.

Ai kui uhke tunne on, et on olemas proua Veer ;)!!! Ta on mul ikka paras kullatükk, ise nii tähtis asjatab tähtsate ( loe kuulsad) inimestega ja ajab tähtsaid asju. Siinkohal tuleb tänada Sandrat, kelle pildi ma kaaperdasin ja lisasin postitusele ja seda kajastan ka NäoRaamatus.

Kokkuvõtteks tahaks tänada oma naist ja Teid, kes Te nii-öelda kaasavarana kaasa tulite, need toredad inimesed, kes aitavad Birxil hoida vaim terav ja sära silmis. Siinkohal ei pea ma silmas ainult ämma, äia, vaid need sõbrad kellele mind on juletud veidikene näidata ja mõnede kaasosaliste numbrid on mul isegi juba telefonis olemas;)

Lõpetuseks soovin kõigile mõnusat kevadet, kuigi päike paistab on ikka alles täielik tali väljas, ehk mõnusat veerimist ja kohtume peatselt, sest uusi huvitavaid sündmusi on aina tulemas nii meil kui meie ümber.

 

PS! kuna Te ju kõik niiiiii väga ootate minu esimest postitust, siis lisan väikse “teaser’i” pildina 😉

Meie teised seiklused leiad siit-