Eesmärkidest 2021

Ma pole kunagi suurem uusaastalubaduste andja olnud. Pigem seetõttu, et tavaliselt on see nagu selline: “Luban, et söön poole vähem või tervislikult. Lähen trenni, hakkan rohkem lugema” jne jne. No ühesõnaga, pole nagu asi, millega ma selles osas tegeleks. Elan hetkes ja selliselt plaane ei tee, sest elu on näidanud, et asjad ja mõtted, millest unistad on mingil moel alati teoks saanud. Kui ma need juba mõtesse võtan, siis varem või hiljem asjad juhtuvad.

Aga ma ei tea, kas see on nüüd siis koroona mõju (mida siis veel süüdistada, eksole), aga mõned päevad tagasi tekkis täitsa tunne, et mõned asjad peaks siiski kirja panema. Need pole ka muidugi mingid lubadused, vaid pigem soovid, mille poole püüdlema peaks. Tegelik põhjus on ikka selles, et arutasime Margusega, et to-do liste on igal pool – küll paberil, küll tahvlil, küll arvutis erinevates kohtades ja et kuidas neid mõtteid ja asju paremini korrastada, sest endal on tunne, et igasugused meeldetuletused on laiali.

No igatahes, esimene samm on tehtud. Tegin meie suure white boardi nüüd siis täiesti puhtaks, et asjad kirja saaks. So, lets do it! 2021 saab siis jooksvalt vaadata, kas eesmärgid suurelt välja kirjutatult, annavad vajaliku lisatõuke ja saab enda arust asjad selgemaks ja tehtud!

Pin on Big Bang Theory

Meie teised seiklused leiad siit-