Mis me teeme?

No nui neljaks, aga see kevad, mida ma Ungaris kogesin (kuigi oli ka seal heitlik), ei jõua siia Eestimaale kuidagi. Mistõttu, vahepeal tõmbab ikka totaalselt moti alla. Viimased kaks nädalat olen sõna otseses mõttes Eesti risti ja põiki läbi sõitnud – sel aastal sai otsustatud, et Sky Plus automängu raames olen DJ asemel ise roolis ning keskendume siis sellele, et reisi vältel saaks korralikult nalja ja kajastada tegevusi. Selle aja jooksul on sadanud totaalselt paksu vihma, seenevihma, lund, veidi rahet, paistnud päike, seljataha jäi kõikide päevadega järjest 1600 km, öäk!!!

No igatahes – nende reiside kokkuvõtet saab näha Sky Plus Youtube kontolt… Kõige naljakam reis oli muidugi Saaremaale, mille käigus täiesti suvaliselt selgus, et kolleeg Ailiga oleme me sarnaste huvidega tegelenud – nö cheerleading. Ta on muidugi palju tõsisemalt sellega möllanud, sest minul ütles tollal 16-aastasena süda üles juba trennikoormusele, seega otsustasin, et ei julge rohkem tegeleda ja jätsin ka trenni pooleli. Aili aga – püha müritus, mis hüpped ja saltod jne. Aga meie üleelamised ei keelanud meil muidugi Saaremaa abiturientidele väikest cheerleading’ut tegemast 🙂 

Aga mis siis pärast seda või üldse vahepeal toimunud on? Töö! Töö! Töö! Ausalt, tundub praegu, et kevad tuleb suure töötegemisega, aga eks nendel tegemistel on pikemad eesmärgid ja seega on kõik asjad tasakaalus.

Laupäeval korraldasin kodus jälle kolimistalguid. Ausalt, Margus ilmselt arvab, et ma olen vist väga rahutu hing, koguaeg on vaja mööbeldada, aga kolisime laste toad vahetusse. Et väiksem pesamuna saaks lähemal olla ja suurem pesamuna veidi kaugemal, et juhul kui tahab kauem üleval olla, siis teised saaksid ka välja puhata. Igatahes, ei lasknud ma muidugi ju Margusel üldse puhata ja käsutasin mööblit tassida ja auke seina teha. Typical!

Täna aga oli suund Järvakandile – vähe sellest, et ma õiget kohta ca 12 km ringiga otsisin, leidsin lõpuks Marguse koos kelgukoertega üles ja päeva võtab kokku järgmine video.

Tsutsufrei!

 

Meie teised seiklused leiad siit-