Paus….

Kooliajast on nagu meeles, et kui pole midagi tarka öelda, siis niisama pole vaja ka möliseda. Sellest ka pikem paus blogis. Mitte, et midagi toimunud ei oleks. Sündmusi on olnud tohutult ja igalt poolt oleme ka Margusega mingi videojupikese üles filminud, lisaks lubasime, et nüüdsest kehtib reegel, et kui oleme midagi filminud, siis vähemalt nädala jooksul peab sellest midagi ka valmima. Aga noh, ma puhkasin vahepeal. Ja otsustasin, et ma puhkan nii, et ma ei tee nagu absoluutselt mitte midagi. Ja sellega seonduvalt ei avanud ka arvutit, et midagi teha. Keha, pea ja vaim tahtsid restarti, korralikku!

Aga no, ma võin kohe lingid panna sellele, millega me mõlemad viimased 2 nädalat tegelenud oleme 🙂

Välistuudio ülesehitamine Weekend Festivalil, Pärnus, Hedon SPA Hotellis

Esimene stuudiopäev

Teine stuudiopäev

Kolmas stuudiopäev

PS! Juulis käisime Vormsil sünnipäeval/rattamatkal ja sellest valmis ka video 🙂 Vimeos on üleval.

Meie teised seiklused leiad siit-