VLOG1 – Austria seiklustest…

Kaua tehtud kaunikene, ütleks nii. Kokkuvõtvalt läks 2 kuud aega, et suudaks videofailidesse süveneda ja siis mõelda, mis nendest saama hakkab. Oma osa mängis siin muidugi ka see, et videofailide tekkimisega on hakanud koduses arvutis mälu väheks jääma. Seega, pole nii lihtne see ettevõtmine. Aga nagu Tõstamaa vanasõna ütleb: “Kes püüab kõigest väest,  saab üle igast mäest.”

Siin ta siis on – esimene reisipäev. Vaja oli kahe erineva lennuga jõuda Austriasse lõppsihtkohta Innsbrucki. Kuna kahe lennu vahe oli rohkem kui kuus tundi, sisustasime seda Viinis ringihängimisega.
Aga, et tegemist oli nö esimese päris puhkusega, siis sai ennast totaalselt välja lülitatud sellest, et kuhu ja mida vaatama minna – polnud mingeid plaane. Lihtsalt aja parajaks tegemine, kerge kesklinna chill 🙂

Esimene pärisvlog on siin:

#BMVeer VLOG1 Austria from BMVeer on Vimeo.

 

Meie teised seiklused leiad siit-