Minu nimi on…

Ilmselt olin ma kolmandat kuud beebiootel kui ühel segasel ööl nägin und pisikesest tüdrukust, kes tuli mu juurde, võttis käest kinni ja ütles, et palun kutsu mind Noraks. Mängisime ja jalutasime koos ning see tüdruk ei lasknud mu näpust lahti. Iga kord ütles ta mulle, et ta nimi on Nora.

Ausalt, olles näinud raseduse ajal igasuguseid unenägusid, alates sellest et Richard Bransonile kringlit küpsetasin kui ka muid ajuvabasid asju, tundus mulle, et see, mida ma just nägin, oli nii segane… Aga kui me mõned kuud hiljem Margusega arutasime, mis beebi nimeks saab, oli mul asi selge, aga küsimus oli, et mis pseudojuttu ma siis Margusele rääkima hakkan 🙂

Kõik vanaemade nimed said ka läbi käidud ja jõudsime siis selleni:

Mina olen Nora Elisabeth, sündisin 29. jaanuaril 2019.

Kaaluga 3432g, 52 cm.

Meie teised seiklused leiad siit-