I amSTERDAM – seened, kanep ja erootika!

Siin me nüüd siis oleme. VÄLISLÄHETUS! Tegelikult on nii, et mina olen välismaal ja Margus on Eestis, et ikka muud asjad ka kontrolli all oleksid, eksole!

Radiodays 2017 konverents koos töökaaslastega, keda pelgalt kolleegideks nimetada on tagasihoidlik. Seda eelkõige seepärast, et kui sa töötad alal, mis sulle endale väga meeldib ja teed igapäevaselt asju, mis sind huvitavad ja mõnutunnet tekitavad ning lõpuks teed seda koos teiste mõtlevate inimestega, siis see nagu polegi töö, vaid on miski, mis sind elus edasi viib ja samal ajal äge on. Aga nimetame seda siis tööks! Inimestega, keda ikka rohkem sõbraks pead. Mulle endale tundub, et siis on asi produktiivsem…

Ma olen esimest korda Amsterdamis. Lisaks sellele, et me siin kõik targaks saame ja ideid kogume juhtus eile nii, et sattusime linna peale jalutama. Kuna Google Maps tuvastas, et lähib Disney pood suletakse kohe, siis sinna ma ei jõudnud. Jõudsime aga hoopis sellele kuulsale punaste laternate tänavale. Tõesti kogemata 🙂 Eks siis ikka vaatasime, mis kavas on  ja tühjadest vaateakendest tegime mõned pildid ka. Aga kui huvi on, siis tulge ise vaatama 🙂 Suurem sündmus oli siis see, et käisime eile kalarestoranis söömas. Heeringa jätsin ära, aga ühe toidu leidsin siiski, mis mulle sobis ja kala läks käiku. Minu puhul siis edusammud. Krevette, molluskeid ja austreid ma ei tarbinud. Väidetavalt kala, mida ma sõin, OLI selline suur lest:

Aga et siis selle töö ja hobi ühtlustamine või kui seda nii saab nimetada – see on äge! Mõtlesin just paar päeva tagasi sellele ja lapsena küll ei osanud unistada või mõelda, et üks päev tegelen ma raadioga, turundusega, ürituste korraldamisega, ideede genereerimisega, finantside üle mõtlemisega, mingi konsultatsiooni pakkumisega selles valdkonnas. Aga ei mäleta ka seda, kelleks ma üldse saada tahtsin. Aga nagu välismaakeeles on öeldud: tee seda, mida armastad!

Kui kedagi siiski huvitab, mis siin linnas toimub siis, seened, kanep ja erootika on vabalt kättesaadavad. Proovinud ei ole!

Aga siin on juba kevad! Aprillis on siin juba tulbifestival!

Pilt on laenatud internetist!

Meie teised seiklused leiad siit-